УКР РУС

"Ювентус" на виїзді переміг "Мілан"

9 квітня 2016 Читать на русском

У 32 турі Серії А "Ювентус" переграє принципового суперника без особливих проблем.

Турнірної боротьби між командами на "Джузеппе Меацца" бути не могло. "Ювентус" йде на першому місці в Серії А, переважаючи сьогоднішнього суперника на 24 очки. В цей час "Мілан" знаходиться на 6 стрічці турнірної таблиці і мусить задовольнятися боротьбою за попадання в Лігу Європи. Проте для вболівальників таке протистояння залишається великою традицією.

З перших хвилин гра проходила на зустрічних курсах з великою кількістю втрат у обох команд. На 18 хвилині Балотеллі заробив право на виконання кутового, сам його і виконав, асистувавши таким чином Алексу. Бразилець вивів господарів у лідери по ходу матчу, проте менш ніж за 10 хвилин "б`янко-нері" рахунок зрівняли: провал захисників "Мілана" дозволив Мораті прекрасним пасом вивести Манджукіча один-на-один з голкіпером, хорват свій момент реалізував.

Протягом усього матчу дуже активним виглядав Балотеллі. Як до перерви, так і після Маріо брав на себе ініціативу, виконував навісні передачі, пробивав зі штрафних. Але ці всі дії особливої загрози в собі не несли, моменти реалізувати не вдалось. Натомість "Ювентус" в середині другого тайму забив переможний гол. Маркізіо відмінно навісив від кутового прапорця на дальню стійку, де чатував Погба. Поль елегантно обробив м`яч і відправив того ударом від газону в сітку воріт суперника.

"Россо-нері" намагались показати вболівальникам бажання зрівняти рахунок, але на цьому все і закінчилось. До реальних нагод підопічних Міхайловіча справа не дійшла. "Ювентус" набирає 76 очок і ше більше відривається від "Наполі", а "Мілан" не зумів дати бій туринцям не лише на дистанції, а й у очному протистоянні.

Італія. Серія А, 32 тур

"Мілан" - "Ювентус" - 1:2 ВІДЕО

Голи: Алекс, 18 - Манджукіч, 27, Погба, 64