УКР РУС

"Ювентус" мінімально переміг "Інтер" в дербі Італії

5 лютого 2017 Читать на русском

У 23 турі Серії А "Ювентус", граючи в Турині, переміг "Інтер" – 1:0. Єдиний гол забив Хуан Куадрадо.

До дербі Італії лідер першості, "Ювентус", підійшов з трьохочковим відривом від "Наполі", при цьому маючи дві гри в запасі. "Інтер" же перебував на п’ятій позиції. На "Ювентус Стедіум" власними персонами завітали тренери національних збірних Хорватії, Італії та Аргентини.

На перших секундах дербі воротар "чорно-синіх" Хандановіч парирував хитрий удар від Дибали. Через десять хвилин молодий аргентинський нападник, перекидаючи словенського голкіпера, поцілив у поперечину. Гості відповіли небезпечними моментами від Гальярдіні та Жоау Маріу. На 38 хвилині неперевершений майстер гри головою – так, це Манджукіч – не поцілив у площину воріт. Не забив хорват, так відзначився колумбієць: Куадрадо потужно пробив з-за меж штрафного майданчика, відкривши рахунок. Після голу Жуана обидві команди мали кілька нагод відзначитися, однак "Ювентус" втримав бажану вікторію. До слова, наприкінці протистояння в свій день народження на поле вийшов 35-річний ветеран Родріго Паласіо.

"Синьйора" набирає 54 бали, в команди Піолі лишається 42 пункти. В 24 турі "Ювентус" поїде до "Кротоне", а "Інтер" чекатиме на "Емполі".

Чемпіонат Італії, 23 тур

"Ювентус" – "Інтер" – 1:0

Голи: Куадрадо, 45

Вилучення: Перішич ("І"), 90+4