УКР РУС

"Ювентус": Ігуаїн, Суарес чи ван Персі?

9 травня 2012 Читать на русском

Враховуючи те, що майбутнім літом розташування чемпіона Італії, швидше за все, покинуть Алессандро Дель П'єро і Марко Борр'єлло, генеральний директор "Ювентуса" Беппе Маротта вже замислюється над варіантами підсилення атаки команди.

"Ван Персі - чудовий гравець. На полі він може практично все і буде корисний будь-якому колективу. Але його контракт з "Арсеналом" розрахований ще на один рік. Ми постараємося підсилити склад влітку, але нам важливо зберегти і атмосферу в роздягальні", - сказав Маротта.

Крім того, "Ювентус" спостерігає за двома іншими нападниками - Гонсало Ігуаїном і Луїсом Суаресом.

"Ван Персі, Суарес і Ігуаїн грають важливу роль для своїх клубів. У віртуальному футболі ми б змогли грати з таким тріо форвардів, але в житті все відбувається по-іншому. Якщо один з них поповнить склад "Ювентуса", це не означає, що він менш талановитий, ніж інші два, бо до уваги повинні братися і інші фактори, в тому числі - фінансовий аспект. До того ж, головний тренер "Реала" Жозе Моурінью не хоче продавати Ігуаїна, і нам теж доводиться враховувати це", - розповів генеральний директор "Ювентуса".