УКР РУС

Ювентус хитро оголосив про повернення Аллегрі

28 травня 2021 Читать на русском

Ювентус офіційно призначив Массіміліано Аллегрі на посаду головного тренера. Фахівець повернувся в туринський клуб після дворічної перерви.

Туринці у своєму офіційному Twitter провели оригінальну акцію, оголошуючи про прихід Аллегрі. Головне повідомлення клуб приберіг наостанок. Ювентус не вказує жодних деталей угоди. За неофіційною інформацією, контракт із фахівцем розрахований до 2025 року, а зарплата становитиме 9 млн євро на сезон.

Ювентус готовий продати Роналду заради приходу Аллегрі – наставник акцентує увагу на іншій зірці

Спочатку "б'янконері" опублікували карту американського штату Міннесота. Ця назва має символічне значення для кар'єри Аллегрі.Свого часу італійський фахівець відвідав кінні скачки і зробив ставку на кобилу Міннесоту. Коефіцієнт на її перемогу був дуже високий, і друг Аллегрі жартома сказав: "У неї такі ж шанси виграти, як у тебе стати тренером". Міннесота виграла ті перегони, а Макс став одним з найстатусніших тренерів Італії.

Згодом прес-служба "Старої синьйори" у соцмережах опублікувала фото піджака, який лежить на футбольному газоні. Це теж спогад із кар'єри Аллегрі, який одного разу так бурхливо відреагував на пропущений м'яч, що порвав на собі піджак. Останнім з'явилося фінальне підтвердження

Нагадаємо, Аллегрі очолював Ювентус з 2014-го по 2019-й роки. Під його керівництвом туринці 5 разів стали чемпіонами Італії, 4 рази володарем Кубка Італії, 2 рази Суперкубка Італії і дійшли до фіналу Ліги чемпіонів 20016/17.

Маліновський став зіркою, новий чемпіон, камбек Мілана в ЛЧ, крах Юве і Фонсеки – найголовніше про минулий сезон кальчо