УКР РУС

"Ювентус" готовий до облоги Загреба, "Севілья" чекає гостей з Ліона. Ліга чемпіонів, група H. Анонс

27 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в рамках якого відбудуться матчі групи Н: "Динамо" (Загреб) – "Ювентус" і "Севілья" – "Ліон".

"Севілья" – "Ліон"

27 вересня, 21:45. Севілья, "Рамон Санчес Пісхуан"

Арбітр: Бас Нейхейс (Нідерланди)

"Севілья" свій шлях у груповому раунді Ліги чемпіонів 2016/17 розпочала цілком прийнятно – нульова нічия у поєдинку з "Ювентусом" на виїзді залишає команді відмінні шанси на вихід до наступної стадії турніру. В чемпіонаті результати команди не відрізняються стабільністю, проте команда посідає 6-ту сходинку і лише на 3 очки відстає від першого місця. "Севілья" до матчу з "Ліоном" підходить після поразки від "Атлетіка" і з певними кадровими втратами (Рамі, Тремулінас, Каррісу, Крон-Делі), проте Сампаолі має достатньо досвіду, аби налаштувати гру команди і отримати результат.

У першому матчі в групі "Ліон" впевнено переміг загребське "Динамо". Французи також відносно непогано розпочали сезон в чемпіонаті, але зіткнувшись із серйозними кадровими проблемами, результати "ткачів" пішли на спад. В лазареті команди опинилися Жалле, Греньє, Ляказетт, а нещодавно до них додався і Рафаель. Команді дійсно складно встигати на "два фронти" і з "Севільєю" їм потрібно буде вичавити з себе максимум, аби гарантувати бодай нічию в гостях.

Орієнтовні склади команд

"Севілья": Ріко Меркадо, Колоджейчак, Пареха, Ескудеро Н'Зонзі, Краневіттер, Іборра Васкес Вітоло, Сарабія.

"Ліон": Антоні Лопеш Янга-Мбіва, Фофана, Морель Нкулу, Феррі, Гоналон, Дардер, Рібус Толіссо Корне.

Не зіграють: Рамі, Тремулінас, Каррісу, Крон-Делі – Ляказетт, Греньє, Жалле, Рафаель.

"Динамо" (Загреб) – "Ювентус"

27 вересня, 21:45. Загреб, "Максімір"

Арбітр: Мануел де Соуза (Португалія)

Загребське "Динамо" завжди багато пропускає в Лізі чемпіонів. 3 м'ячі від "Ліона" у минулому турі – лише початок. Сьогодні хорвати мають прикласти чимало зусиль, аби не стати черговою мішенню тепер вже для "Ювентуса". При всій повазі до "Динамо", мінімальна поразка, чи нічия у поєдинку з "Юве" стане позитивним результатом для них.

"Ювентус" не має проблем у чемпіонаті Італії і посідає традиційну для себе 1-у сходинку. Натомість у Лізі чемпіонів туринці мають лише 1 очко після першого туру. Нічия з "Севільєю" вдома не входила в плани італійців, тож тепер їм потрібно швидше надолужувати втрачене зі скромним "Динамо". Якщо "Ювентус" поставиться до цього суперника зі всією відповідальністю, то 2 чи більше м'ячі дозволять їм спокійно вивезти перемогу із Загреба. Проте недооцінка може вартувати чергової втрати очок, тож головному тренеру "Юве" слід налаштувати гравців на серйозний поєдинок.

Орієнтовні склади команд

"Динамо"(Загреб): Шемпер Стояновіч, Бенковіч, Шильденфельд, Піваріч Паулу Машаду, Жонас, Павічіч Чоріч Судані, Жуніор Фернандес.

"Ювентус": Буффон Барцальї, Бонуччі, К'єлліні Дані Алвес, Хедіра, Леміна, П'яніч, Евра Дибала, Ігуаїн.

Не зіграють: Бенатія, Ругані, Асамоа (всі – "Ювентус").

"Лестер" спробує приручити "драконів", "Брюгге" завітає до Данії. Ліга чемпіонів, група G. Анонс