УКР РУС

"Ювентус" битиме 2 рекорди, "Наполі" ризикує втратити місце в ЛЧ. Анонс 37 туру Серії А

8 травня 2016 Читать на русском

"Наполі" має останній "шанс" позбутись гарантованої путівки в Лігу чемпіонів, "Юве" і Буффон прагнуть переписати історію, а Василь Прийма ризикує оформити виліт.

"Рома" - "К'єво"

Завдання римлян просте - виграти і сподіватись на осічку нестабільного на виїздах "Наполі". Який-не-який, а шанс напряму без кваліфікації вийти у Лігу чемпіонів є і за нього, як за ту справедливість, варто боротись. Та й відсвяткувати новий шалений контракт Тотті годиться тільки тріумфом! Чекаємо на нове шоу "Імператора"?

Прийма б'ється за життя в еліті, без надії сподіваючись

"Карпі" приймає "Лаціо", який зараз уже без мотиваціо. Господарі мають порівну очок з "Палермо", але тримаються на останньому рятівному місці. Бути командою-ліфтом завжди неприємно, тому минулорічні новачки мусять зробити все, аби закріпитись в Серії А.

"Палермо" їде в гості до "Фіорентини" і має ще складніше завдання, ніж "Карпі". Сицілійцям мав би допомогти Альберто Джілардіно, який провів у складі флорентійців найбільше матчів зі своєї багатої на клуби і події кар'єри. Чемпіон світу-2006 в останніх двох турах відзначився голом та асистом.

"Фрозіноне" Василя Прийми битиметься не на життя проти "Сассуоло", в якого, на відміну від більшості команд, ще горить лампочка надії на те, аби стрибнути вище голови. Команда Ді Франческо після перемоги "Мілана" в Болоньї знову опустилась на 7-е місце, але перемога дозволить їй повернути собі лігоєвропейську позицію. Якщо Прийма і Ко не переможуть, підпишуть собі остаточний вирок. Хоча і здобуття 3 очок може не допомогти, якщо хоча б хтось із конкурентів виграє свій матч. Та й в останньому турі чекає виїзд в Неаполь, а це майже гарантія провалу для більшості клубів Кальчо.

"Ювентус" має мету, а Тоні закінчує з футболом

У своєму останньому матчі в кар'єрі Лука Тоні спробує завадити побиттю історичного рекорду Серії А. "Юве" пропустив за 36 турів лише 18 разів, а рекорд чемпіонату Італії - це навіть на 2 м'ячі більше. Джіджі Буффон зрівнявся зі своїм кар'єрним досягненням сухих матчів за сезон - 21. Голкіпер "Ювентуса" має допомогти і собі, і клубу побити історичний рекорд Кальчо. У сезоні 1993/94 "Мілан" не пропускав у 22 матчах.

"Торіно" - "Наполі"

Неаполітанці виграли 5 з останніх 6 поєдинків проти туринських "биків". Однак свою єдину поразку віце-лідери сезону знайшли якраз на "Олімпіко" в минулому сезоні. "Торіно" особливо ні за що не бореться - місце посередині турнірної таблиці уже забезпечено. "Наполі" повинен вигравати, аби не допустити "Рому" до другої сходинки. Але 3 останні виїзні матчі команда Саррі програла, тому потрібно буде боротись ще й зі своїми комплексами.

Тарас Котів, Футбол 24