УКР РУС

Ювентус – Реал: анонс матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

3 квітня 2018 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" представляє анонс першого матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між Ювентусом і Реалом.

Ювентус – Реал

3 квітня 21:45. Турин, "Ювентус Стедіум"

Головний арбітр: Джюнейт Чакир (Туреччина)

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

У Реала та Ювентуса особлива історія протистоянь у Лізі чемпіонів. У 2015-му італійська команда вибила мадридців у півфіналі турніру, а минулого року "вершкові" взяли реванш у фіналі. Реал розгромив суперника в титульному поєдинку, а тепер відстоює звання найсильнішої команди Європи.

Ювентус – Реал. Підсумки королівського фіналу Ліги чемпіонів

В 1/8 фіналу поточного розіграшу Ліги чемпіонів Реал і Ювентус пройшли сильних опонентів. Мадридці двічі обіграли ПСЖ і досить впевнено вибили амбітний французький клуб з турніру – 3 з 5 голів у ворота парижан забив Кріштіану Роналду.

Ювентус у важкому протистоянні виявився сильнішим за Тоттенхем. У Турині матч завершився результативною нічиєю, а на "Вемблі" в критичній ситуації Юве за 3 хвилини здійснив камбек завдяки голам Гонсало Ігуаїна та Пауло Дибали.

Кадри

Дискваліфіковані: Бенатія, П'яніч – немає

Травмовані: Бернардескі – Начо

Під питанням: Сандро, Манджукіч (обидва – Ювентус)

Мехді Бенатія та Міралем П'яніч у драматичному лондонському поєдинку заробили критичні жовті картки. У центрі оборони на місці марокканця сьогодні, скоріш за все, вийде досвідчений Андреа Барцальї, а не Даніеле Ругані. У півзахисті Массіміліано Аллегрі віддасть вакантне місце Родріго Бентанкуру або Клаудіо Маркізіо.

Через травму Ювентусу точно не допоможе Федеріко Бернардескі, а от участь Маріо Маджукіча та Алекса Сандро під питанням. Відновився Хуан Квадрадо, однак у старті його очікувати не варто.

Ювентус – Реал: прогноз на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Зінедін Зідан має значно приємнішу кадрову ситуацію. Єдина втрата – Начо, який травмувався в суботньому матчі з Лас-Пальмас. "Гран Канарію" внаслідок дрібних пошкоджень не відвідали Серхіо Рамос і Іско, але до сьогоднішньої гри вони готові.

Те саме стосується Кріштіану Роналду, Марсело та Тоні Крооса – на вихідних вони отримали відпочинок після вояжу до національних збірних і перед насиченим графіком важливих ігор.

Орієнтовні склади

Ювентус: Буффон – Де Шільйо, Барцальї, К'єлліні, Сандро – Хедіра, Бентанкур, Матюйді – Дибала, Ігуаїн, Коста.

Реал: Навас – Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело – Каземіро, Кроос, Модріч – Іско – Роналду, Бензема.

Внутрішня арена

Ювентус – 1 місце італійської Серії А.

Останні матчі: Мілан (вдома) – 3:1, СПАЛ (виїзд) – 0:0, Аталанта (вдома) – 2:0, Удінезе (вдома) – 2:0.

Реал – 3 місце іспанської Прімери.

Останні матчі: Лас-Пальмас (виїзд) – 3:0, Жирона (вдома) – 6:3, Ейбар (виїзд) – 2:1.

Цього вікенду Ювентус відірвався від Наполі у перегонах за Скудетто на 4 очки. "Стара синьора" втратила 10-матчеву "суху" серію в чемпіонаті, але заслужено обіграла Мілан – визначальними стали тактичні перестановки Массіміліано Аллегрі. Тепер доля титулу повністю в руках самих "б'янконері", вони не знають гіркоти поразок з листопада.

Реал давно згорнув чемпіонські амбіції в Прімері – відіграти в Барселони 13 очок за 8 турів нереально. Від другого місця, на якому перебуває Атлетіко, "вершкових" відділяє 4 пункти. Мадридське дербі заплановане акурат між двома поєдинками з Ювентусом. Попереду відповідальний тиждень для Зінедіна Зідана.

Прогноз "Футбол 24" – 1:1.