УКР РУС

"Ювентус" – "Порту". Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу. Анонс

14 березня 2017 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" представляє анонс матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому "Ювентус" захищатиме здобуту перевагу проти "Порту".

"Ювентус" – "Порту"

14 березня, 21:45. Турин, "Ювентус Стедіум"

Головний арбітр: Овідіу Хацеган (Румунія)

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Порту" вважався андердогом ще перед початком двоматчевого протистояння, а гостьова перемога "Ювентуса" поставила перед португальцями завдання, яке практично не можливо виконати. "Дракони" були приречені з середини першого тайму, коли Теллес за дві хвилини спромігся заробити дві жовті картки. Після цього на полі існувала лише одна команда, яка методично створювала шанс за шансом, що втілилося в два забиті м’ячі.

Теллес у ключовому епізоді не грав грубо проти Ліхтштайнера, але арбітр проявив принциповість та вилучив гравця. Ешпіріту Санту не зможе розраховувати на основного лівого захисника і в Турині – закриватиме "діру" Лаюн. Массіміліано Аллегрі також має незначні проблеми зі складом. Ризикувати здоров'ям К’єлліні наставник не буде, оскільки в центрі захисту є багатий вибір виконавців.

Дибала: Я б збожеволів від щастя, якби виграв Лігу чемпіонів на другий рік в клубі

"Ювентус" провів 3-тижневий період між поєдинками з "Порту" у звичному переможному режимі, хоч і зазнав однієї втрати очок. Трапилося це в Удіне, де місцева команда дала чемпіонам серйозний бій. Не менш гаряче було в минулому турі Серії А, адже в гості завітав "Мілан". "Юве" значно переважав суперника протягом усіх 90 хвилин ігрового часу, однак вікторію здобув завдяки скандальному пенальті, через що ненависники знову підняли тему про прихильність з боку арбітрів. Ще був кубковий матч проти "Наполі", в якому "стара синьйора" пригадала схему з трьома центральними захисниками, а туринські ВВС знову зіграли разом.

"Порту" "розкатував" опонентів безжальніше. "Боавішта" втримала лице, поступившись мінімально, а от "Арока" (4:0) і, особливо, "Насьонал" (7:0) відчули всю міць атаки "драконів". Найяскравіше в цих поєдинках виблискував Соареш, який ідеально вписався у гру команди. Він забиває в кожному матчі Прімейри, тому сьогодні саме на нього португальські фани покладають головні надії. "Порту" потрібно з перших хвилин зіграти агресивно, заволодіти ініціативою, позбавити "Ювентус" спокійної гри, в якій чемпіон Італії почувається надкомфортно.

Слова

Массіміліано Аллегрі, головний тренер "Ювентуса":

Єдине, що має значення, – це пройти далі. Нам не треба посилати ніяких сигналів суперникам, треба тільки провести хороший матч і пройти далі. У нас важлива мета, ми хочемо потрапити до чвертьфіналу.

Нуну Ешпіріту Санту, головний тренер "Порту":

Наш колектив наділений неймовірним командним духом, і ми хочемо проявити його на полі. Мої гравці сповнені рішучості. Ми приїхали сюди боротися. Ми підходимо до цього матчу з величезною мотивацією.

Орієнтовні склади команд

"Ювентус": Буффон – Ліхтштайнер, Барцальї, Бонуччі, Сандро – Маркізіо, Хедіра – Куадрадо, Дибала, Манджукіч – Ігуаїн.

"Порту": Касільяс – М.Перейра, Феліпе, Маркано, Лаюн – Андре, Д.Перейра, Торрес – Сілва, Соареш, Браїмі.