УКР РУС

Ювентус – Наполі та ще 4 матчі вікенду, які ви повинні переглянути

20 квітня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" анонсує найочікуваніші матчі європейського вікенду, серед яких вирішальна гра в чемпіонаті Італії, фінал Кубка Іспанії та важливий поєдинок для Борусії Ярмоленка.

Манчестер Юнайтед – Тоттенхем

21 квітня 19:15. Лондон, Вемблі

Телетрансляція на каналі "Футбол 1"

Чому потрібно подивитися: Битва Жозе Моурінью та Маурісіо Почеттіно в півфіналі Кубка Англії. "Особливий" ризикує завершити сезон без жодного трофею – друге місце в АПЛ навряд чи задовольняє португальця.

Манчестер Юнайтед – Тоттенхем: прогноз на матч 1/2 фіналу Кубка Англії 2017/18

Тоттенхем, скоріш за все, вже не втратить місця у топ-4, але перемога в Кубку Англії значно покращить загальне враження від виступів команди у цьому футбольному році. На користь "шпор" говорить те, що вирішальні матчі турніру вони проведуть на фактично домашньому Вемблі.

Прогноз "Футбол 24": Тоттенхем здобуде важку перемогу та вийде у фінал – 1:2.

Борусія Д – Байєр

21 квітня 19:30. Дортмунд, Сігнал Ідуна Парк

Телетрансляція на каналі "Eurosport 2 N-E", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Зустріч претендентів на "бронзу" та навіть "срібло" Бундесліги. Борусія програла в дербі Шальке та віддалилася від віце-чемпіонства, а тепер мусить відстоювати третє місце у протистоянні зі ще одним прямим конкурентом – Байєром. Сьогоднішні суперники перебувають у зоні Ліги чемпіонів, але позаду на відстані кількох очок знаходяться три інші команди. Ціна втрати очок величезна.

Борусія Дортмунд – Байєр: прогноз на матч Бундесліги 2017/18

До того ж, українські вболівальники мають шанс побачити на полі після травми Андрія Ярмоленка. Щоправда, найімовірніше він з'явиться на вістрі атаки, де випав з гри через пошкодження Міши Батшуаї.

Прогноз "Футбол 24": Результативна нічия – 1:1.

Севілья – Барселона

21 квітня 22:30. Мадрид, Ванда Метрополітано

Чому потрібно подивитися: Барселона має шанс оформити "золотий дубль" на внутрішній арені – перемога в чемпіонаті де-факто в кишені каталонців. Після несподіваного вильоту з Ліги чемпіонів від Роми перемога в Кубку Іспанії на дещицю зменшить тиск на Ернесто Вальверде.

Севілья – Барселона: прогноз на фінальний матч Кубка Іспанії 2017/18

Чемпіонат виграно головним чином через втрати Реала, робота клубної академії не дає належного результату – на фоні таких розмов поразка Севільї додасть порцію негативу. А "рохібланкос" є для чого викладатися – невдалі результати у Прімері поставили під загрозу потрапляння в єврокубки на наступний сезон.

Прогноз "Футбол 24": Барселона виграє Кубок Іспанії – 1:3.

Атлетіко – Бетіс

22 квітня 21:45. Мадрид, Ванда Метрополітано

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

Чому потрібно подивитися: Атлетіко на тижні зазнав сенсаційного розгрому від Реал Сосьєдада, чим дав чергову можливість Реалу поборотися за друге місце в Ла Лізі. "Матрацникам" слід швидко оговтатися – в гості їде Бетіс, який демонструє неймовірні результати. 6-матчева переможна серія підняла андалусійців в зону єврокубків.

Прогноз "Футбол 24": Атлетіко зупинить Бетіс мінімальною перемогою – 1:0.

Ювентус – Наполі

22 квітня 21:45. Турин, Ювентус Стедіум

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт+", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Вирішальний матч у чемпіонських перегонах Серії А. Якщо Ювентус переможе та збільшить перевагу над Наполі до 7 очок за 4 тури до завершення чемпіонату – Скудетто залишиться в Турині. Тоді як успіх "адзуррі" поверне гостру інтригу на вершину турнірної таблиці.

Ювентус – Наполі: прогноз на матч Серії А 2017/18

Ще тиждень тому здавалося, що цей поєдинок не матиме настільки великого значення, однак "стара синьйора" втратила залікові бали в грі з Кротоне, що дало Наполі шанс. Мрія Неаполя знову жива, питання в тому, чи не вмре вона в неділю.

Прогноз "Футбол 24": Ювентус не програє та збереже комфортну перевагу над Наполі – 1:1.