УКР РУС

"Рома" мінімально перемогла "Наполі"

25 квітня 2016 Читать на русском

У 35-ому турі чемпіонату "вовки" здолали "Наполі".

Зустріч на «Олімпіко» знаменувала битву за друге місце, яке дарує пряму путівку в Лігу чемпіонів. У разі нічиї або празки "Наполі", туринський "Юве" здобував звання чемпіона Серії "А".

На щастя для Саррі, до обойми «Наполі» повернувся Гонсало Ігуаїн. Аргентинець з стартових хвилин зайняв свої місце на вістрі атаки «партенопейців». А от герой «Роми» в грі проти «Торіно», Франческо Тотті, залишився на лаві для запасних.

У першому таймі ігрова перевага була на боці «Наполі». Гості досить небезпечно атакували, а удар від Ігуаїна ледве не завершився взяттям воріт. Кілька непоганих нагод змарнувала і «Рома». Окрім не надто яскравої гри в першій половині зустрічі, «вовки» в першому таймі через травми втратили Костаса Маноласа та Алесандро Флоренці.

Другий тайм теж відбувався при перевазі, хоч і незначній, "Наполі". Склалося враження, що нічия цілком влаштовує обох суперників. Однак свою думку мали Салах та Наінгголан: єгиптянин віддав, а бельгієць пробив. Завдяки перемозі "Рома" здобуває 71 очко, в "Наполі" поки лишається 73 бали.

Чемпіонат Італії, 35 тур

«Рома» – «Наполі» – 1:0

Гол: Наінгголан, 89