УКР РУС

Юрій Ткачук та Осман можуть перейти в Карпати

24 червня 2017 Читать на русском

Львівський клуб збирається підсилитись двома українськими гравцями.

За інформацією "Футбол 24", Карпати збираються підписати півзахисника Юрія Ткачука та захисника Олександра Османа. Львівський клуб планує взяти цих двох виконавців на літні збори.

22-річний Юрій Ткачук наразі належить мадридському Атлетіко. Повідомлялося, що в березні 2016 року півзахисник, що раніше грав за Металіст, підписав 2-річний контракт з Атлетіко. Сезон 2016/17 Ткачук провів в оренді в клубі Мелілья. На яких умовах Юрій збирається повернутись в Україну – невідомо.

21-річний захисник Олександр Осман (також вихованець Металіста) – гравець київського Динамо. В 2015 році він підписав з київським клубом 5-річний контракт. Очікується, що Олександр перейде на правах оренди.

Раніше Карпати підписали аргентинського захисника Федеріко Перейру.

Нагадаємо, що Карпати знаходяться під загрозою заборони на на реєстрацію нових футболістів через борг перед екс-гравцем Володимиром Гудимою.

Карпатам надали час до 15 травня, щоб закрити борг, в інакшому випадку мала набрати чинності заборона на реєстрацію нових футболістів. Але наразі невідомо, чи застосувала ФФУ дану санкцію, яка мала вступити в силу. Літнє трансферне вікно-2017 в Україні відчиняється 1 липня.