УКР РУС

Юрій Максимов: Перепрошую за удар гравця суперника

20 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер Кешли Юрій Максимов вибачився за те, що вдарив гравця Сумгайита під час півфінального матчу Кубка Азербайджану.

Юрій Максимов приніс власні вибачення футболісту Сумгайита Бахтіяру Гасанелідзе за удар під час матчу півфіналу Кубка Азербайджана, в якому за підсумком двох матчів перемогу святкувала Кешла (2:1). Нагадаємо, український наставник був вилучений за цей інцидент. У фіналі команда зіграє проти Габали Романа Григорчука.

"Я перепрошую за інцидент в матчі. В той момент я хотів заспокоїти гравців. Якби Сезар вдарив суперника в цій ситуації, то в фіналі ми залишилися б без нього. Гравці Сумгайита хотіли, щоб він отримав картку і пропустив фінал.

В цілому, ми зіграли добре і тепер у фіналі. Вдячний футболістам за це. Коли команда грає добре – тренера хвалять, а коли навпаки, то чинять тиск.

Зараз все добре. Тому важко сказати однозначну думку. Можливо, сьогодні я буду в одному місці, а завтра – в іншому. Така робота тренера. Конкретно можу сказати, що я буду тут до завершення контракту", – цитує Максимова Azerisport.