УКР РУС

Юрій Максимов: "Шахтар" сильніший, ніж "Шальке"

11 лютого 2016 Читать на русском

Екс-гравець збірної України і німецького "Вердера" в коментарі "Футбол 24" оцінив шанси на перемогу "Шахтаря" і "Шальке" в 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Шальке" вже влився в сезон, адже в Німеччині чемпіонат вже давно йде, а у нас ще не розпочався, і у "Шахтаря" лише йде підготовка. Це, напевно, єдиний мінус у світлі майбутнього матчу. А так, я думаю, "Шахтар" сильніший. Тому і шанси "Шахтаря" оцінюю вище, ніж "Шальке" в Лізі Європи", - спрогнозував Юрій Максимов.

"Німці зіграні, ті ж футболісти, що грали і раніше. Вони вже скучили за футболом. Так, там тепер є Юнес Беланда. Але в попередньому турі він не грав, не думаю, що він істотно посилить атакувальну лінію гельзенкірхенського клубу", - підкреслив екс-гравець національної збірної України.

Нагадаємо, що в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи "Шахтар" прийматиме "Шальке" у Львові 18 лютого. Початок матчу о 22:05. Квитки на гру "Шахтар" - "Шальке" у вільному продажі з 18 січня в касах стадіону "Арена Львів", на офіційному сайті "Шахтаря" і сайтах-партнерах.