УКР РУС

Юрій Максимов: Не знаю, як Шапаренко може грати з такою зачіскою

13 грудня 2017 Читать на русском

Екс-гравець Динамо Юрій Максимов поділився думками щодо жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, де команда Олександра Хацкевича зустрінеться з грецьким АЕКом.

– Динамо не можна розслаблятися, оскільки грецькі клуби завжди добре грають в рідних стінах. Думаю, молоді та талановиті динамівці, які зараз все частіше з'являються в складі київського клубу, дадуть хороший бій. Вважаю, що Динамо буде фаворитом цього протистояння.

Шацьких: Постараємось вирішити питання в першій грі, щоб АЕК приїхав в Україну просто померзнути

Грецький клуб вдома і на виїзді – це дві різні команди. Найголовніше, щоб кияни зіграли перший матч в Афінах на тому ж рівні, що і поєдинок в Києві. У Греції божевільна підтримка з боку місцевих уболівальників, які постійно заводять своїх футболістів, женуть їх вперед. Якщо киянам вдасться здобути позитивний результат на виїзді, то все нормально для них скластися і вдома. У цій ситуації для Динамо великий плюс в тому, що перша гра відбудеться саме в гостях.

Окремо хотів би відзначити динамівську молодь: якщо вони ще пару років пограють разом, то з часом у Динамо може бути дуже сильна команда. Шапаренко? Відверто кажучи, я не знаю, як футболіст може грати з такою зачіскою, поправляючи волосся кожні дві секунди", – цитує Максимова Динамо Киев от Шурика.

Шапаренко підписав новий контракт з Динамо