УКР РУС

Юрист Коноплянки у своїй заяві закликає ФФУ відреагувати на "прояви шахрайства"

25 листопада 2016 Читать на русском

Юрист гравця "Шальке" Євгена Коноплянки, який представляє інтереси футболіста в Україні, Віктор Фоменко звернувся до ФФУ.

Сьогодні "Футбол 24" стало відомо, що невідомі особи від імені Євгена Коноплянки намагаються вести комерційні переговори, видаючи себе за офіційних представників українського вінгера "Шальке".

Як Коноплянка знову забив та допоміг "Шальке" здолати "Ніццу"

Юрист українського футболіста Віктор Фоменко відреагував на ситуацію, яка склалась, і у своїй заяві, зокрема, звернувся і до представників Федерації футболу України:

"Надійні джерела підтверджують часті випадки звернень з комерційними пропозиціями до представників футбольного співтовариства України, приватних комерційних компаній, громадських і благодійних організацій окремих осіб, які намагаються видати себе за повірених і уповноважених захищати комерційні та спортивні інтереси Євгена Коноплянки, представляючись менеджерами, посередниками, агентами, піарниками та іншими.

Діяльність таких осіб – фіктивна, а переговори – безглузді. Будь-які дії суб'єктів, що не мають повноважень, є проявом шахрайства з їхнього боку, зловживанням довірою і спробою вести в оману контрагентів у прагненні "легкої наживи". Більше того, в даному випадку дії фіктивних посередників наносять велику шкоду діловій репутації професійного футболіста і матеріальний збиток – його комерційним проектам.

У зв'язку з цим негативним випадком, хочемо закликати кожного утриматися від сумнівних переговорів і обговорень не лише щодо "представництва Є. Коноплянки", але й інших професійних футболістів, також звернути увагу Федерації футболу України на даний випадок, як на обґрунтований привід для розробки механізму щодо запобігання випадків фіктивного комерційного представництва футболістів окремо від чинного механізму, що регулює діяльність постійних посередників (футбольних агентів) у відносинах між футболістами і клубами, з метою захисту честі та репутації будь-якого учасника нашого українського футбольного співтовариства у відносинах з комерційними структурами".

Коноплянка і Срна увійшли до символічної збірної 5 туру Ліги Європи

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу