УКР РУС

Юрист екс-тренерів Дніпра про позбавлення 9 очок: Всі знають, хто приймає рішення в клубі

10 червня 2017 Читать на русском

Представник колишніх іспанських тренерів Дніпра, юрист бюро ЄПАП Олександр Волков прокоментував "Футбол 24" рішення про позбавлення клубу 9 очок у чемпіонаті України за борги перед його клієнтами.

"Дисциплінарний комітет ФФУ ще в 2016 році прийняв рішення про санкції щодо Дніпра. Потім це рішення ними було оскаржене. Справу розглядав Апеляційний комітет, який відмовив клубу, повернув справу в КДК і остаточно були затверджені санкції. Дніпро оскаржив процесуально, у них не було доброї правової позиції, але технічно вони затягнули до кінця сезону", – розповів адвокат.

Борги Дніпра тренерам складають 4 мільйони євро. Інфографіка

Відповідаючи на запитання, чи були спроби якось домовитися щодо сплати боргу трьом помічникам Хуанде Рамоса, Волков сказав, що контакт існував постійно, і їхня сторона була і є відкритою для переговорів.

"Але ми бачимо, як в пресі з'являється інформація, що створюється три, чотири Дніпра. Будемо дивитися, моніторити ситуацію, тримаємо руку на пульсі... Всі прекрасно знають, хто в Дніпрі приймає рішення. На сьогоднішній день рішення ніякого немає", – зазначив він.

Дніпро, який ми втратили

Нагадаємо, Дніпро позбавлений 9 очок за борг перед трьома помічниками Хуанде Рамоса (по 3 очки за кожного): тренером Хуаном Рамоном Лопесом Муньїсом, тренером з фізпідготовки Маркосом Альваресом та тренером воротарів Педро Харою.