УКР РУС

Юрчишин: У Лізі Європи удача явно на боці Динамо

19 жовтня 2017 Читать на русском

Колишній нападник Карпат і Динамо Степан Юрчишин поділився очікуваннями від матчу Ліги Європи Динамо – Янг Бойз.

"На жаль, доводиться констатувати, що останнім часом Динамо вже не є такою грізною силою, як раніше. І, повірте, тут справа не тільки у відході лідера киян – Андрія Ярмоленка, який часто ставав паличкою-виручалочкою.

Втім, хтось може запитати, а як же тоді максимальна кількість очок, набраних "динамівцями" на груповій стадії Ліги Європи? На мій погляд, в цьому турнірі поки удача явно на боці Динамо, хоча потрібно відзначити, що в зіграних поєдинках "біло-сині" продемонстрували і бійцівські якості.

По-перше, якщо кияни хочуть вийти з підгрупи, то вони сьогодні не мають права поступатися суперникові ні метра поля, тим більше, що швейцарці недавно вже зіпсували їм настрій в Лізі чемпіонів.

По-друге, після поразки в Одесі, "динамівці" хоча б сьогодні мають реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Тому я сподіваюся, що Динамо за підтримки трибун зуміє налаштуватися на боротьбу і принаймні не програє", – цитує Юрчишина Команда №1.

Матч Динамо – Янг Бойз відбудеться 19 жовтня о 22:05 в Києві на НСК "Олімпійський". Поєдинок обслужить бригада арбітрів з Фінляндії. Олександр Хацкевич розповів про очікування від матчу на прес-конференції.

Динамо – Янг Бойз: анонс матчу Ліги Європи