УКР РУС

Юрченко: Влітку отримував багато різних пропозицій

27 вересня 2018 Читать на русском

Новачок Вайле Владлен Юрченко прокоментував перехід у новий клуб.

"Після відходу з Байєра цього літа отримував багато різних пропозицій. Зараз же я вирішив визначитися зі своїм майбутнім, обравши Вайле. Радий, що все так склалося. Ми разом з агентом бачили багато матчів клубу в цьому сезоні. Знаю, що зможу підійти команді по грі. Приїжджаю в команду, в яку тактично вписуюся сповна, що дуже важливо, адже подібне дозволить зробити моє перебування тут більш успішним.

Юрченко став гравцем данського Вайле

Я не грав в чемпіонаті Данії раніше, але знаю, що Данія – це футбольна країна, з якою мені вже доводилося познайомитися свого часу. Під час мого перебування в Шахтарі, "гірники" грали з Нордшелландом в Лізі чемпіонів, чесно кажучи, тоді я був вражений датчанами. Також під час ігор за українську молодіжну команду я зустрічався з Данією кілька разів, і вони завжди показували хороший футбол.

Саме тому я з нетерпінням чекаю свого дебюту за Вайле в чемпіонаті. Що стосується позиції, я б вважав за краще грати атакуючого півзахисника. Я – креативний гравець, який може як забивати голи, так і віддавати гольові передачі. Хотів би грати на тій позиції, де відчуваю себе комфортно і можу робити свою роботу якісно.

Безус голом допоміг Сент-Трюйдену пройти Дюффель у Кубку Бельгії, Антверпен з Назариною програв Мехелену

Також я ніколи не відмовляюся від чорнової роботи на користь команді. Я багато чому навчився у Німеччині, але тепер мені потрібно це показати всім. Постараюся викластися максимально, показавши хороший рівень гри і принісши користь Вайле в цьому сезоні", – цитує Юрченка FootBoom з посиланням на офіційний сайт Вайле.