УКР РУС

Юрченко: Виступи в Байєрі стали для мене серйозним досвідом

28 травня 2018 Читать на русском

Колишній півзахисник Байєра Владлен Юрченко розповів про свої враження від німецького клубу та поділився планами на майбутнє.

"У 2014 році був варіант залишитися в Шахтарі. Але я прийняв для себе рішення перейти в європейський чемпіонат. Талант повинен бути, але на даний момент, з розвитком футболу на одному таланті далеко не втечеш, потрібно кожен день працювати над собою, ніяких поблажок, тільки щоденна робота над собою на тренуваннях допоможе досягти хороших результатів.

Юрченко є ініціатором проведення футбольного турніру в Миколаєві

Якщо взяти академію Шахтаря і академії європейських клубів, я вважаю що їхня філософія нічим не відрізняється, а то й Шахтар навіть більше вкладає у дітей. На базі Шахтаря у нас були всі необхідні умови, фінанси, поля, індивідуальний підхід, спеціальні тренування. В Європі не скрізь таке зустрінеш.

Чи шкодую я, що перейшов у Байєр? Ні, як можна шкодувати про те, що потрапляєш в Лігу такого рівня. Так, це футбол, є свої нюанси, скрізь не легко, у Шахтарі також було не просто. Виступи в Байєрі були для мене серйозним досвідом і я цьому дуже радий, тепер потрібно рухатися далі.

Чи є якісь пропозиції? Поки без коментарів з цього приводу, можу тільки сказати, що мій агент займається цими питаннями", – цитує Юрченка NikSport.