УКР РУС

Юрченко: До Селезньова не маю ніяких претензій

1 вересня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Байєра" Владлен Юрченко розповів про травму, якої він зазнав від Євгена Селезньова під час тренування збірної України.

– Що сталося в тому епізоді?

– Чисто ігровий момент. Відбирав м'яч ззаду, а Селезньов якраз робив замах. І так як я вибив м'яч, Женя потрапив по моїй нозі. Незважаючи на сильний біль, хотів спробувати продовжити тренування, але швидко зрозумів, що це нереально. Ну і захвилювався, враховуючи, що пошкодив ліву ногу, яку тільки нещодавно залікував.

– Товариш по збірній вибачився?

– Ми поговорили. Ніяких претензій – робоча ситуація. Адже він навіть не бачив мене.

– На наступний же день лікарі головної команди повезли вас на обстеження. Це було необхідно?

– До ранку на місці удару скупчилася кров – утворилася сильна гематома. Поїхали на УЗД, діагностували сильний забій. Крім того, зачеплений нерв, а з кісткою, незважаючи на всі побоювання, все начебто нормально. Вчора ввечері нарешті зміг відштовхуватися з носка, тому що до цього ходити було важко.

– Які тепер ваші подальші дії?

– Поговорив з головним тренером. Він сказав мені, що форсувати одужання в таких ситуаціях не потрібно. Згадав, що у нього самого було багато травм, і якщо ти не готовий на 100 відсотків, на тренування краще не виходити.

– Виклик у національну збірну був чи не головною вашою футбольною мрією. Але збулася вона якось несподівано...

– Справа в тому, що кінцівку минулого сезону я провів добре і, можливо, отримав би перший виклик у збірну ще до Євро-2016, але прикра травма перенесла цю подію на серпень.

Нагадаємо, що Юрченко травмувався через Селезньова на тренуванні збірної України.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях