УКР РУС

Юрченко: Без знання мови Ярмоленку буде дуже важко

30 серпня 2017 Читать на русском

Хавбек Байєра та збірної Україні Владлен Юрченко поділився враженнями від виклику до національної команди й дав кілька порад Андрію Ярмоленку.

"Приємно, коли навіть на тренуваннях доводиться переживати такі приємні враження, коли на них приходить так багато вболівальників. Це надає ентузіазму грати за національну команду.

Я особисто приїхав з хорошим настроєм. Виклик до збірної – це завжди приємно. Мені подобається, коли я потрапляю в колектив нашої збірної, то бачу в ньому все виключно на позитиві. Настрій у всіх хлопців гарний, і це допомагає налаштовуватися і працювати тільки з позитивними думками. А коли думки позитивні, то виходить набагато більше.

Поради Ярмоленку? Андрій – хороший гравець, один з лідерів нашої національної збірної. Не думаю, що йому потрібні якісь поради. Але я б порадив йому, в першу чергу, вчити мову. Знання мови дуже сильно допоможе йому в адаптації. Без знання мови йому буде дуже складно. А все інше на футбольному полі він знає і вміє чудово робити.

Які п'ять перших слів повинен вивчити Андрій в Німеччині? Напевно, це повинні бути футбольні терміни, а вже після цього він повинен переходити до побутової термінології. Наприклад? Мені здається, це такі слова, як "вправо", "вліво", "назад", "вперед", – цитує Юрченка Sport Arena.

"Я не футболіст". 10 моментів, завдяки яким Ярмоленко увійшов в історію Динамо

Нагадаємо, вже 2-го вересня збірна України проведе матч відбору до ЧС-2018 проти Туреччини.