УКР РУС

Юнацька збірна України U-19 з перемоги розпочала свій виступ на Кубку Федерації футболу Латвії

6 вересня 2018 Читать на русском

Збірна України віком до 20 років не залишила шансів Фарерським Островам в першому мачті міжнародного турніру Кубок Федерації, який проходить у Латвії.

Підопічні Сергія Попова вдало стартували на міжнародному турнірі в Латвії, розтрощивши національній команду Фарерських островів з рахунком 3:0, повідомляє прес-служба ФФУ.

Результативними ударами відзначилися Артем Бондаренко, Данило Сікан та Вікентій Волошин.

Чехія – Україна: стартові склади на матч Ліги націй

Кубок Федерації футболу Латвії

Україна (U-19) – Фарерські острови (U-19) – 3:0

Голи: Бондаренко, 34, Сікан, 75, Волошин, 90+2.

Україна (U-19): Трубін, Духан (Агапов, 87), Хондак, Снурніцин, Ярош, Білошевській (Приходько, 36), Бондаренко (Харжевський, 54), Ісаєнко (Лях, 68), Супряга (М. Мудрік, 46), Цітаішвілі (Волошин, 68), Сікан (Холод, 87).

В іншому матчі нашого квартету збірна Македонії обіграла господарів турніру латвійців з рахунком 2:1. Наступний поєдинок українці зіграють 8 вересня з македонцями, а завершать змагання матчем проти збірної Латвії 10-го числа.

Нагадаємо, що в жовтні поточного року (10—16-го числа) юнацька збірна України U-19 гратиме у кваліфікаційному раунді Євро-2019. Команда Сергія Попова потрапила до групи 8, де компанію їй склали Албанія (господар турніру), Словаччина та Норвегія. До еліт-раунду вийдуть дві кращі збірні групи. Матчі другої стадії змагань проходитимуть навесні наступного року, а фінальна частина Євро відбудеться в липні 2019-го у Вірменії.

"Приємно зіграти проти Динамо і Ярмоленка". Кирило Дришлюк про довіру у Зірці, футболку Хачеріді і жест Цітаішвілі