УКР РУС

Юнацька збірна Росії споїла свого тренера (ВІДЕО)

7 травня 2015 Читать на русском

У мережі з'явилося відео, на якому юні футболісти вирішили відзначити перемогу на міжнародному турнірі у товаристві свого тренера та разом з алкоголем.

Повідомляється, що події відбувалися наприкінці минулого року в номері готелю, де зупинилась збірна Росії. Тренер та гендиректор академії "Чертаново" Ніколай Ларін не входив до тренерського штабу, проте його також взяли в закордонне турне, оскільки багато вихованців його футбольної школи на той момент були збірниками. 

Компрометуюче ж відео зняв один із учасників "святкування" на мобільний телефон, який пізніше було загублено.

А ось реакція гендиректора Московської федерації футболу Олександра Старцева була наступною, що по суті, не дивно, як для Росії:

"Хлопці виграли Чемпіонат Європи, тому Ніколай перебував у емоційному піднесенні. Отже, як годиться в таких випадках, гравці і тренерський штаб випили по фужеру шампанського, і не більше. Мови ні про які "дебоші" і бути на може. Команда просто таким чином відсвяткувала перемогу".

До слова, після таких "емоцій та фужеру шампанського" наставник був настільки п'яним, що насилу міг говорити, а гравці, серед яких був і нападник збірної Росії та московського ЦСКА Олександр Макаров, з нього кепкували.