УКР РУС

Юнацька ліга УЄФА: Динамо вдома здобуло мінімальну перемогу над Септемврі

3 жовтня 2018 Читать на русском

Матч Юнацької ліги УЄФА між Динамо та Септемврі завершився перемогою киян.

Перший тайм був повністю за киянами. В їх діях відчувалося більше класу досвіду, їх передачі були точнішими, а рішення – більш правильними. Найбільш яскраво це проявилося на 13-й хвилині, коли голкіпер Васільєв спробував обіграти Цітаішвілі перед власними воротами, викотивши йому м'яч прямо на ногу – втім, Георгій забарився і втратив його. Кілька разів класно пробивав Волошин, який виглядав найбільш активним, в той час як у болгарів був лише один гострий момент – на 36-й хвилині Кіров обіграв двох захисників та пробив з меж штрафногоповз ворота. Зрештою, на 40-й хвилині перевага киян перетворилася на гол: Ярош виконав прекрасний навіс на лінію воротарського, а Вікентій Волошин головою шикарно замкнув у ворота – 1:0!

У другому таймі перевага Динамо була ще більш очевидною. У болгар був лише один шанс відзначитися: на 49-й хвилині Ніколов прорвався у штрафний, але завдав слабкого удару. Кияни ж тримали ініціативу та створювали моменти: так, на 60-й хвилині Духан замкнув подачу Яроша на дальню штангу ударом над поперечиною, а через три хвилини Супряга на увірвався на лівий край штрафного та викотив під удар Волошину, який з метрів 10-ти потужно пробив під поперечину – Васілєв парирував. Динамівці дуже швидко після цього могли забити у пусті, а потім Супряга не зміг забити красивим ударом у дальній кут – як і Цітаішвілі з Волошиним. На 72-й хвилині болгари залишилися у меншості, і з результатом стало все зрозуміло – Динамо і до того виглядало занадто сильним. Єдиною неприємністю на останніх хвилинах стала травма Богдана Білошевського, який покинув поле на електромобілі й відправився відразу в лікарню.

Забити ще один гол киянам так і не вдалося. Динамо здобуло мінімальну домашню перемогу над Септемврі й тепер чекає на непростий матч-відповідь у Софії.

Юнацька ліга УЄФА, перше коло

Динамо U-19 – Септемврі U-19 – 1:0

Голи: Волошин, 40

Вилучення: Косов, 72