УКР РУС

Йовічевіч: Виліт з Кубка України? Ми мусимо бути мужиками

23 серпня 2015 Читать на русском

Наставник "Карпат" Ігор Йовічевіч прокоментував виліт команди з Кубка України на стадії 1/16 фіналу.

"Перш за все, вітаю "Зірку" з перемогою. Для багатьох хлопців і для мене особисто - це новий досвід. Ми не грали ще 120 хвилин. Суперник наситив оборону, небезпечно виривався у контратаки... Мабуть, не все виходило при побудові атакувальних дій. Жодних претензій до самовіддачі футболістів. Хлопці віддали всі сили. Це великий удар для нас. Ми хотіли пройти в Кубку якомога далі. Але мусимо бути мужиками, витримати його і продовжити свою дорогу.

Не думаю, що була недооцінка суперника. "Зірка" - незручний суперник. В Кубку дуже велика ціна помилки, адже на цій стадії є тільки один матч. Якщо ти не забиваєш своє, не контролюєш м’яч, суперник набирає обертів. З нашого боку не було агресії, господарі більше порушували правила. Можливо, гравці "Зірки" були агресивнішими.

Ми хотіли, щоб Підківка зіграв весь матч. Хочу, щоб він набирався досвіду, він є гравцем збірної України.

Грати 120 хвилин - дуже непросто. Футболісти отримали фізичне навантаження. Тим більше, ми хотіли розхитати насичену оборону. Згодом нам доводилося руйнувати контратаки кіровоградців. Пенальті - це лотерея, фарт", - зазначив Йовічевіч.

Нагадаємо, "Карпати" поступилися кіровоградській "Зірці" у серії пенальті і припинили участь у розіграші Кубку України.