УКР РУС

Йовічевіч: Упевнений, Шевченко з помічниками розібрав дії хорватських футболістів на молекули

23 березня 2017 Читать на русском

Колишній тренер "Карпат" Ігор Йовічевіч поділився своїми враженнями щодо Андрія Шевченка та очікуваннями від матчу Хорватія – Україна.

"В Україні я закінчив курси в 2015 році. Поряд зі мною за партою сидів нинішній наставник збірної України Андрій Шевченко. Ми займалися пліч-о-пліч шість місяців, а потім разом проводили презентацію випускної роботи в Ньоні. Ми були дуже близькі в той час і практично кожен день говорили про футбол.

Шева був чудовим нападаючим, але як тренер він не завжди слідує атакуючому футболу. Він дуже уважний до найдрібніших деталей. Завжди аналізує кожен крок гравця, кожна дія. Плюс, звичайно, у нього відмінні помічники: Мауро Тассотті і Рауль Ріанчо. Упевнений, вони розібрали дії хорватських футболістів буквально на молекули.

Прогнозувати результат матчу не буду, але скажу, що наші футболісти виступають у провідних європейських чемпіонатах, а більшість українських виконавців тільки-тільки почали набирати форму після довгої зимової паузи", – цитує Ігора Йовічевіча Vecernji List.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко також визначився з остаточним списком гравців на гру, яку обслужить іспанський арбітр Матеу Лаос.Збірна України перед матчем провела збори в Австрії. На грі в Загребі очікується аншлаг.

, а також у Viber