УКР РУС

Йовічевіч: У "Ман Сіті" не буде командного духу й на цьому треба їх ловити

24 лютого 2016 Читать на русском

Екс-наставник "Карпат" Ігор Йовічевіч назвав слабкі сторони суперника "Динамо" у Лізі чемпіонів - англійського "Ман Сіті".

"У "Динамо" є хороший шанс! Він полягає в тому, що у "Ман Сіті" зараз немає команди. Футболісти, які знають, що тренер, який ставить їм вимоги, йде з команди, прислухатися до нього просто більше не будуть. Кожен з англійців налаштуватиметься індивідуально. Грати для нового тренера, для журналістів, для агентів і потенційних нових роботодавців. Але у них не буде командного духу і на цьому треба ловити гравців.

У чемпіонаті "Динамо" грає з високою лінією оборони. І у них тепер дуже якісні гравці у відборі. Я це зрозумів, коли для "Карпат" готував тактику проти них в чемпіонаті. Киянам колись було важко перебудуватися з атакувальної гри в Україні на контратаки в Європі. Зараз це їм буде легше, адже у них більше креативних, розумних футболістів. Вони можуть витримати пресинг і прийняти оригінальне рішення.

Жоден товариський матч не зрівняється з офіційним. Ще й такого рівня. Тут я на боці "Ман Сіті". У них перевага. Команді важливо бути в тонусі. Чи буде багато голів? Хотілося б. Але, незважаючи на першу гру, в двоматчевому протистоянні буде обережний футбол. Буде напружений і цікавий поєдинок", - сказав Ігор Йовічевіч.

Перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Динамо" та "Ман Сіті" відбудеться сьогодні, 24 лютого 2016 року, в Києві. Гра зрозпочнеться о 21:45 за київським часом на НСК "Олімпійський".

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. "Динамо" - "Манчестер Сіті". Анонс