УКР РУС

Йовічевіч: Кулач падав у басейн

22 листопада 2015 Читать на русском

Головний тренер "Карпат" Ігор Йовічевіч прокоментував бойову нічию у матчі зі "Сталлю".

"Думаю, що це була гра, де команди показали характер та велике бажання перемогти. Вболівальники не могли побачити той футбол, який може подобатися. Поле не дозволяє грати у футбол, який демонструємо на стадіоні "Україна".

Ми знали характеристику гри "Сталі". Дуже швидка команда, грає вертикально., закидує м’яч за спину. Знали, що буде багато довгих передач. Відзначу, що обидві команди хотіли перемогти, тому і такий результат.

Пенальті? Там Голодюк грав рукою, але Кулач падав у басейн. Він шукав можливості, хотів його заробити. Суддя трохи відчув тиск. Не можу сказати, що там був пенальті.

Не можу зараз думати, що було. Це емоції, це футбол.  За це вболівальники й люблять футбол. Мазяр кричав, що мільйон відсотків офсайд, а я  дав 2 мільйони, що не було.

Підійшов до фанатів? Фанати читають інтернет. Вони побачили мою роботу та показали небайдужість. Я просто чесна людина. 31 грудня закінчується контракт. Хочу його допрацювати, як професіонал, Відпрацювати повністю. Решта без коментарів", - розповів Йовічевіч в ефірі каналу "Футбол 1".

Нагадаємо, що матч 15 туру УПЛ "Сталь" - "Карпати" завершився із рахунком 1:1.