УКР РУС

Йовічевіч: Кар'єра футболіста пішла на спад після матчу з молодіжкою України

20 вересня 2014 Читать на русском

Колишній гравець збірної Хорватії, а нині головний тренер "Карпат" Ігор Йовічевіч розповів про момент, який поставив хрест на його футбольний кар'єрі.

"Свого часу грав в Бразилії, Китаї, Японії. Це все наслідок неприємної ситуації, яка трапилася в Києві в 1995 році. Я тоді отримав серйозну травму в матчі молодіжних команд України та Хорватії.

Це була кваліфікація на Євро-96. На 11 хвилині травмувався, після цього моя кар'єра пішла на спад. 2,5 року був без ігрової практики, після повернення повинен був шукати своє щастя в футболі на інших континентах.

Пошкодження отримав сам, здійснював дриблінг в центрі поля і травмував хрестоподібні зв'язки. Фактично це поставило хрест на моїй кар'єрі. Після першої невдалої операції, ситуація ускладнилася, потім було ще дві повторних.

Не знаю, як би склалася моя кар'єра, якби не ця неприємність. Говорили, що був перспективним футболістом, талановитим. Було багато європейських клубів, які хотіли мене запросити. Однак тоді кращу пропозицію озвучило керівництво мадридського "Реала". Уклав контракт на 5 років", - розповів Йовічевіч.