УКР РУС

Йовічевіч: Гравці "Реала" теж можуть тричі влучити у стійку

10 травня 2015 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Карпат" Ігоря Йовічевіча.

"Почуваюся дуже щасливим. Я гордий за команду, за працю, за виконання задуманих ідей. Ми очікували на цей серйозний і важливий поєдинок, а сам матч видався дуже важким. Команда довго терпіла, оскільки оборона "Чорноморця" була дуже насиченою. Ми знали, що наш суперник в захисті грає щільно і компактно. І десь нам бракувало простору для розгону своїх атак.

По перерві, при контролі м’яча, ми не давали їм можливість створювати контратаки, легко виходити з першої зони в третю. А потім ми додали в швидкості, зрозуміли, що маємо робити. І, власне, за рахунок цієї швидкості, використали "діри" між лініями в нашого суперника. Для фанів, звичайно, другий тайм був цікавішим, кращим, швидшим. Також хочу сказати, що в сучасному футболі стандарти мають велике значення, взяти хоча б приклад мадридського "Атлетико". Сьогоднішні три очки дають нам відповіді на багато запитань.

Ми показали уболівальникам, що поразка від "Іллічівця" - це випадковість. Можливо, в нашому футболі слабка відмазка про те, що було погане поле і мої знайомі критикували мене за те, що я про це сказав після матчу. Але там насправді неможливо грати. У нас же все по-іншому. Зараз я дуже радий за команду.

Змагання на те, хто більше влучить у стійку? Гравці "Реала" теж можуть тричі влучити в штангу. Це фарт. Мене тішить інше - команда була по-спортивному злою, з кожною хвилиною додавала", - розповів Ігор Йовічевіч.

Нагадаємо, що "Карпати" здобули переконливу перемогу над "Чорноморцем".