УКР РУС

Йовічевіч: Футболісти мені казали, що ледве дихали

25 липня 2015 Читать на русском

Головний тренер львівських "Карпат" Ігор Йочевіч прокоментував першу перемогу "левів" у сезоні.

"Вітаю своїх хлопців з перемогою. Вони витримали в таких складних умовах, бо погода була аж занадто не футбольна. Надзвичайно важко грати за такої спеки. Ясно, що ритм і темп гри далекі від того, які б команди показали за іншої погоди. Тому та команда, яка більше думає про швидкість, більше терпить, аніж та, що захищається. На першому таймі це позначилося. Ми не найшли темп і змушені були грати в статичному положенні.

Мені футболісти казали, що на полі ледве дихали, що вже говорити про якісь трикутники чи комбінації. Після перерви ми відчули, що "Сталь" підсіла, тому довелося вмикати швидкості. І тут ми показали свою силу, взяли дуже важливі для команди три очки. Вони насамперед важливі у плані психології. Тепер, з оптимізмом ми готуємося до матчу проти "Олімпіка". Готуємося вперто і наполегливо, з надією на перемогу.

Так, ми знову граємо без нападників, але це не означає, що ми не атакуємо! Команда не грає від оборони. Я хочу, щоб ми перенесли робочий механізм з тренувань на матчі. Тут не йдеться про те, щоб утримати рахунок чи ще щось, ні. Щось може вийти, щось не вийти, але ми думаємо про атаку", - цитує Йовічевіча офіційний сайт "Карпат".
 
Нагадаємо, "Карпати" переграли дніпродзержинську "Сталь" у рамках 2 туру чемпіонату України.