УКР РУС

Йовічевіч емоційно прокоментував своє призначення наставником Динамо Загреб – екс-тренер Карпат згадав померлого батька

22 квітня 2020 Читать на русском

Новоспечений наставник Динамо Загреб поділився емоціями від призначення у першу команду.

Нагадаємо, сьогодні 46-річний хорват, який свого часу грав та тренував у львівських Карпатах, офіційно очолив Динамо Загреб. Досі Йовічевіч працював з командою U-19, яка вибивала Шахтар та Динамо з Юнацької ліги УЄФА.

Йовічевіч офіційно очолив Динамо Загреб

"Відчуваю змішані емоції. Мої батьки багато означають для мене. Втрата батька дуже вплинула на мене, але я маю з цим боротися, моя пам'ять про нього ніколи не згасне. Він віддав цій команді 10 років та завжди буде моїм кумиром, тому це призначення – реалізація моїх дитячих мрій. Мій тато грав за Динамо практично без перерви. Він не отримував травм, а єдиний раз, коли він не міг допомогти, трапився під час проходження військової служби.

Я тренер-фанат цієї команди, адже батько привів мене сюди, коли мені було 4 роки. Я завжди хотів стати тренером Динамо Загреб – неважливо коли.

Але також я відчуваю велику відповідальність. Ми спробуємо продовжити шлях Ненада Б'єліци, але я, безумовно, додам дещо своє. Сподіваюся, більшість гравців не покинуть команду. Я хочу, щоб вони знали, що перед ними – не лише тренер, але й чоловік, який їх ні в чому не звинуватить", – цитує Йовічевіча офіційний сайт Динамо Загреб.

Зауважимо, нещодавно помер батько колишнього тренера Карпат. Чедо Йовічевіч був справжньою легендою хорватського футболу – він зіграв за Динамо Загреб 390 матчів та виграв з командою Кубок Югославії.

"Модріч пообіцяв мені сюрприз". Ігор Йовічевіч – про повернення до Львова, талант Шведа, Карпати і Реал