УКР РУС

Йовічевіч буде судитись з Целє через невиконання умов контракту

15 червня 2017 Читать на русском

Наставник словенського Целє Ігор Йовічевіч потрапив у не надто приємну ситуацію.

Як розповів сам Йовічевіч, Целє відсторонив його від тренувального процесу клубу та перестав виконувати умови контракту. Причому клуб не повідомляв Йовічевіча про припинення співпраці.

"В кінці сезону мені запропонували розірвати контракт. Целє хотів заплатити мені за квітень та травень, але уникнути виплати за два роки контракту. Я ж наполягав на виплаті мені компенсації за наступний сезон. На цьому переговори зайшли в глухий кут.

Нещодавно клуб призначив Томаса Петровіча на посаду менеджера, хоча фактично він є новим головним тренером. У Целє мені не говорили про звільнення, але в той же час мене навіть не запросили на початок підготовки до нового сезону.

Окрім мене, клуб відсторонив двох моїх помічників та тренера з фізпідготовки, а також розірвав контракти з 11 гравцями, посилаючись на те, що клуб близький до банкрутства.

Клуб не виконав умови мого контракту і, безумовно, я буду захищатися всіма правовими методами. Я вже контактував зі словенською та хорватською федераціями. Целє не надав мені службовий автомобіль, також перестав оплачувати мені оренду квартири і прожиття – хоча все це зазначено в угоді", – цитує Йовічевіча Goal.com.

Нагадаємо, Йовічевіч очолив Целє в жовтні 2016 року. Під його керівництвом команда посіла 5 місце в чемпіонаті Словенії.

Дедишин звільнений з Целє