УКР РУС

Йоветіч знову рятує "Інтер", Калініча б'ють у Турині (ВІДЕО)

31 серпня 2015 Читать на русском

Дубль Стевана Йоветіча, вольова перемога "Торіно" над "Фіорентиною", а також скромна велич "Палермо" - про це і не тільки читайте та дивіться далі.

Чорногорський нападник Йоветіч виправдовує свій номер 10 сповна. Стеван приніс "Інтеру" дві перемоги на фініші стартових матчів Серії А. Ніхто не чекав такої впертості від новачка, але "Карпі" ледь не відібрав очки в команди Манчіні.

Італія. Серія А, 2 тур

"Капрі" - "Інтер" - 1:2

Голи: Ді Гаудіо, 81 - Йоветіч, 31, 89 (пен.)

Нікола Калініч не допоміг "Фіорентині" вивезти з Турина позитивний результат, провівши весь матч. Після виходу на заміну Максі Лопесу "бики", мов з ланцюга зірвались і затоптали "фіалок". Моретті і Квальярелла за одну хвилину перевернули ситуацію, а Базеллі другим голом поспіль у сезоні сказав останнє слово в матчі.

"Торіно" - "Фіорентина" - 3:1

Голи: Моретті, 68, Квальярелла, 69, Базеллі, 77 - Маркос Алонсо, 10

"Палермо" разом із "Торіно" й "Інтером", "К'єво" та "Сассуоло" після двох турів тримається серед лідерів без очкових втрат. Продавши за великі гроші Дибалу і ще кількох виконавців, сицилійці знайшли новий цікавих виконавців, а головне - втримали Франко Васкеса. Творець гри "розанеро" зробив усе, аби забив Лука Рігоні: вбивча для захисників черга фінтів та ідеальний навіс на голову партнеру. Два рази по 1:0 - "Палермо" дивує всіх.

"Удінезе" - "Палермо" - 0:1

Гол: Лука Рігоні, 8

Вилучення: Струна, 70 ("П")

У складі "Аталанти" відзначився екс-вінгер "Металіста" Алехандро Гомес. Бергамаскі беруть очки там, де зобов'язані брати. А ось новачки Серії А продовжують сумувати без залікових балів.

"Аталанта" - "Фрозіноне" - 2:0

Голи: Стендардо, 21, Алехандро Гомес, 69

Нереалізоване пенальті: Пінілья, 8 ("А")

"Дженоа" - "Верона" - 2:0

Голи: Паволетті, 57, Гакпе, 76

Більше про "К'єво - "Лаціо"

Більше про "Наполі" - "Сампдорія"