УКР РУС

"Йому просто немає що робити": Васильков пояснив рішення Алієва вступити у тероборону

25 червня 2022 Читать на русском

Колишній прес-аташе Андрія Шевченка Микола Васильков зізнався, що не здивований неочікуваною позицією скандального екс-динамівця Олександра Алієва.

"Взагалі не здивувався тому, що Алієв вступив у тероборону. Йому просто немає що робити, він нічим не зайнятий по життю.

"Якщо помру – то за честь країни": Алієв готовий воювати на передовій

Для нього цей "двіж" класний, він нарешті перебуває при справі, чимось зайнятий. У футболістів після завершення ігрової кар'єри часто буває яма. Особливо це стосується покоління, яке закінчилось на Алієві. Після них футболісти стали практичнішими. Вже мало хто бухає, вони розуміють, що їм потрібно назбирати грошей і у щось їх вкласти.

У радянських та пострадянських футболістів були провали у житті після ігрової кар'єри. З них мало хто став великим тренером чи заробив багато грошей. От Блохін, так, він потренував, заробив грошей. А де решта динамівців того періоду?" – сказав Васильков в інтерв'ю FanDay.

Нагадаємо, з перших днів повномасштабної війни в України уродженець російського Хабаровська Алієв пішов у тероборону Києва, а згодом вступив до лав ЗСУ.

Росія напала на Україну: Шахтар змінює вектор, нові суперники Динамо, крах жіночої збірної (LIVE)