УКР РУС

Їдемо в Монако ! Частина 3

31 грудня 2014
Автор: Володя Третяк

У попередніх блогах ми познайомились з Монако та відвідали алею футбольних зірок. Сьогодні нас чекає футбольний матч.



10 серпня "Монако" зіграє з "Лор'яном" у рамках першого туру Ліги 1. "Лор'ян" — футбольна команда з однойменного міста, новачок чемпіонату.

"Стаде Луї ІІ" — один із найоригінальніших стадіонів планети, з 1998-го до 2012-го тут розігрували Суперкубок УЄФА, домашній стадіон для ФК "Монако". Саме тут відбудеться сьогоднішній поєдинок. 


Отже, вирушаємо до "Луї ІІ" :

Шлях на стадіон проглягає через князівський замок. Звідси відкривається неперевершена панорама на домашню арену монегасків. 


Пункт призначення досягнуто. Стадіон, як і всі інші споруди в місті, розташований у тісному оточенні будинків. Тим не менше, виглядає він доволі ефектно :


Квитки на матч можна купити перед початком самої зустрічі. Вони коштують всього-на-всього 11 євро, за європейськими мірками — це дуже мало. Ось, до речі, вони :

 



Заходимо всередину :

До матчу залишилась лише одна година, але стадіон практично пустий :

Тим часом, футболісти починають розминатись :

Господарі :


Гості :

Розкішний елемент цієї споруди :

Нарешті розпочався довгоочікуваний матч:


Місцеві ультрас дуже палко підтримують своїх улюбленців :


Ось цей парубок безкоштовно розливав воду всім бажаючим :


Поєдинок закінчився на користь гостей. Вони перемогли 2-1. Навіть Фалькао, якого тут дуже люблять та поважають не допоміг. Тим не менше, хочеться подякувати місцевим уболівальникам за неперевершену атмосферу на трибунах. 

На жаль, все коли-небудь добігає кінця. Наша мандрівка по футбольних місцях Європи теж завершується. Ми побували у величезному Мілані та в карликовому Монте-Карло, на гігантському "Сан-Сіро" та мініатюрному "Стаде Луї ІІ", побачили Золотий слід та Золотий м'яч. Сподіваюсь, що мої блоги принесли багато корисної та цікавої інформації. Залишайте свої враження у коментарях. До зустрічі !

 

Підготував Володимир Третяк