УКР РУС

Єзерський: Зіграємо з Угорщиною та Кіпром

26 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер юнацької збірної України U-16 Володимир Єзерський розповів про навчально-тренувальні збори "синьо-жовтих" у Тбілісі та товариські матчі проти Грузії (3:0, 1:1).

"Перш за все, я хотів би подякувати Шахтарю та Динамо за надані поля у Щасливому й Кончі-Заспі відповідно. Перед вильотом до Грузії нашій збірній вдалося якісно потренуватися.

І в Тбілісі нас прийняли добре, одразу видно братську країну (посміхається). Ми провели хороші спаринги на якісних полях.

Вважаю, ми непогано вивчили суперника. До того ж маємо й загальне уявлення про те, який футбол демонструють грузинські команди. Скажу більше, в першому матчі рахунок міг бути й більшим, ніж 3:0, але моїх підопічних підвела реалізація.

Другий поєдинок? Напевно, збірна Грузії не звикла програвати вдома з таким рахунком, тому на другий матч вийшла з підвищеною мотивацією.

Збірна України U-16 не втримала перемогу над Грузією

Наступний збір? Попередньо ми збираємося 22-го квітня. Із 25-го братимемо участь у турнірі розвитку УЄФА, який проходитиме у Фінляндії. Там, окрім господарів, ми зіграємо з Угорщиною та Кіпром. Переможець змагань визначиться в одноколовому турнірі", – розповів Єзерський офіційному сайту ФФУ.