УКР РУС

Єзерський: Збірна України не грала на Слобожанщині 3 роки

15 листопада 2016 Читать на русском

Екс-тренер "Дніпра" Володимир Єзерський поділився очікуваннями від товариського поєдинку Україна – Сербія.

Товариські матчі
завершено
-

"Звісно, враховуючи товариський статус поєдинку, очікувати, що гравці команд викладатимуться максимально, складно. Але чув висловлювання Андрія Шевченка про те, що проти сербів гратимуть футболісти, котрі у попередніх матчах з’являлися нечасто. Для цих хлопців то добра нагода себе проявити. Приміром, можемо очікувати на появу 20-річного Артема Бєсєдіна. Бо коли ж іще підпускати до основи молодь, як не в товариських матчах?

Думаю, додаткового шарму грі додасть місце проведення. Харківський вболівальник скучив за великим футболом. Немає колишнього "Металіста", а збірна не грала на Слобожанщині три роки. Добре пам’ятаю, насткільки в цьому місті футбольна атмосфера. Не сумніваюся, хлопцям буде грати приємно. Звісно, буде непогано, якщо команда здобуде перемогу. Але результат у таких поєдинках – не головне. Важливіша інформація, яку отримають тренери за підсумками зустрічі", – розповів Єзерський.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Товариський матч Україна – Сербія відбудеться 15 листопада о 21:00 на харківському стадіоні "Металіст". Сербія оголосила склад на гру проти України. Шевченко теж визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Партнер Коноплянки по “Шальке” та воротар сербів пропустять матч. У матчі з сербами Шевченко застосує широку ротацію складу. Федецький розповів про підготовку до матчу. Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами напередодні гри.