УКР РУС

Єзерський: Селезньов - наш такий козачок засланий, щоб повернути Кубань в Україну

22 березня 2016 Читать на русском

Тренер "Дніпра" Володимир Єзерський прокоментував перехід нападника Євгена Селезньова у краснодарську "Кубань".

"Ну, Кубань, я вважаю, це - Україна. Селезньов - наш такий козачок засланий, щоб повернути Кубань в Україну.

Не хотілося б коментувати. Тому що це рішення і вибір Жені Селезньова. Він зробив для українського футболу багато. І для донецького "Шахтаря", як він говорить, - повісив медаль Кубка УЄФА, забивши важливий гол "Тоттенгему", і виступаючи за дніпропетровський "Дніпро" забив багато м’ячів, і за збірну України.

Мені важко тут коментувати і висловлювати свою думку, тому що це його рішення і не мені його коментувати. Але, судячи з того, як розвивалися обставини, я трішки більше знаю: у нього були можливості поїхати в Європу, були варіанти поїхати в Китай. "Не зрослось". Я просто висловлюю свою думку. Можливо не було варіантів перейти в донецький "Шахтар" або в київське "Динамо", тому що, все таки, команди укомплектовані. Не зрозуміло, яким буде чемпіонат надалі і не зрозуміло яка ситуація буде влітку з дніпропетровським "Дніпром": в якому стані буде команда, як буде фінансуватись, чи будуть грати за "Дніпро" гравці, які є сьогодні?

Він амбіційна людина. А це, напевно, один із останніх варіантів, який був, і він зробив свій вибір. І, я впевнений, якщо він потрапить до лав збірної України, він гідно представить Україну і буде віддавати все, щоб збірна чудово зіграла на Євро-2016", - розповів Єзерський в ефірі радіопрограми "Дубль W".

Ротань: Такими футболістами, як Селезньов, не розкидаються