УКР РУС

Євтушок: Навіть не знаю, що може допомогти Костову у "Таврії"...

10 січня 2014 Читать на русском

Відомий у минулому футболіст, кримчанин Олександр Євтушок в інтерв’ю "Футбол 24" прокоментував призначення болгарина Ніколая Костова головним тренером "Таврії".

- Дуже б хотілося, щоби Костову вдалося вивести "Таврію" із дна турнірної таблиці, але йому буде дуже важко, - каже Олександр Васильович. - Ніхто не хоче поступатися. А кримчанам, щоби покращити своє становище, необхідна переможна серія. Буде не просто. Навіть не знаю, що може допомогти Костову. Мабуть, везіння. Щоби усе склалося добре, однієї якісної роботи тренера буде замало. Треба щоби футболісти, керівництво також були одним цілим і працювали на спільний результат.   

- Взагалі, що скажете про Ніколая Костова, як про тренера? У львівських "Карпатах" він не зумів виконати поставлене завдання, "зелено-білі" під його керівництвом були внизу турнірної таблиці…

- Костов працював ще і з "Металуром". Донеччани та львів’яни під його керівництвом грали, був помітний малюнок на полі. Хлопці старалися. А чому не вдалося із "Карпатами", то у цього клубу своя історія.

- Що маєте на увазі?

- Зацікавленості футболістів перемагати – замало. Є ж ще керівництво, яке повинно допомагати команді добитися результату, а не тільки вимагати. Я так говорю, бо знаю специфіку львівського футболу. Повертаючись до "Таврії", то мені важко спрогнозувати майбутнє команди. Якщо усі в клубі працюватимуть на результат, то тренер щось зможе зробити. А без довіри керівництва буде дуже-дуже важко.

Розмовляв Гліб Ваколюк