УКР РУС

Євтушенко: Словенія - проста команда, яка не вміє грати в атакувальний футбол

19 листопада 2015 Читать на русском

Футбольний експерт Вадим Євтушенко поділився враженнями від матчу плей-офф до Євро-2016 Словенія - Україна.

"Вітаю збірну України з виходом на чемпіонат Європи, тренерський штаб, всіх співробітників команди. І, звичайно, хлопців. Вони молодці. Весь відбірковий цикл пройшов в тій ситуації, коли ми почали невдало. З першої гри ми весь час наздоганяли. Ми чекали від нашої команди хорошої гри, хорошого результату. У підсумку, ми успішно завершили стадію плей-офф. Так, гра була нервова, так і повинно було бути. Той заділ, який був зроблений в першому матчі, його вистачило. Головне було не допустити дві помилки. Нам це вдалося. Ми допустили одну помилку, але наша команда впевнено контролювала хід подій.

Звичайно, будь наступна помилка могла стати вирішальною. Хотілося б, щоб ми більше контратакували. Але два дні для перезавантаження емоцій не вистачило. У наших креативних футболістів не було функціональної готовності. Я б разом з Хачеріді виділив Рибалку, П'ятова. Це був хребет команди. Вони зіграли на дуже хорошому рівні, не дали суперникам розігратися.

Словенія - проста команда, вона не вміє грати в атакувальний футбол. Це силова команда, яка зробила ставку на стандартні положення. Але ми з ними впоралися. Я вітаю ще раз всіх любителів футболу. Сподіваюся, нас чекає дуже цікавий турнір у Франції", - вважає Євтушенко.

До слова, стало відомо, коли вирішиться доля Фоменка у збірній України.