УКР РУС

Євтушенко: Не бачу, завдяки чому Марітіму може обіграти Динамо

18 серпня 2017 Читать на русском

Екс-тренер збірної України Вадим Євтушенко поділився думкою щодо протистояння Динамо та Марітіму у Лізі Європи.

"Головний тренер португальців правильно оцінив можливості своїх підопічних, сказавши, що рахунок 0:0 не став для нього сюрпризом. Як забити супернику - для його команди, мабуть, питання. Виразної гри в атаці Марітіму не показав. Я не бачу, завдяки чому суперник може обіграти Динамо. Єдина проблема, якщо її можна так назвати, буде в тому випадку, якщо у Домагоя Віди будуть проблеми зі здоров'ям. А з огляду на вилучення Євгена Хачеріді, наставнику доведеться повністю перебудовувати центр оборони.

Динамо потрібно думати про те, як забити гол. І в зв'язку з цим мене трохи спантеличила гра Дьємерсі Мбокані, який у другому єврокубковому матчі поспіль не може використовувати 100-відсотковий шанс. Він старається, але в найпотрібніший момент допускає осічку.

Олександр Хацкевич сказав, що команда не може дозволити, щоб Київ залишився без єврокубків. Думаю, хлопці цим просякнуті, тому настрій і віддача в матчі-відповіді будуть відповідними, в цьому я навіть не сумніваюся. Марітіму – добротна команда, але не більше. У неї немає виконавців високого класу. Швидкий перехід з оборони в атаку у португальців виходить не найкращим чином. Думаю, всі сили вони кинуть на захист своїх воріт. Динамо потрібно буде дуже постаратися, щоб зламати цю оборону. Головне – забити один гол, потім справа піде краще...

Ну, зараз Динамо – беззаперечний фаворит протистояння з Марітіму. Поставлю на загальну перемогу киян відсотків 90. Якщо вони цього не зроблять, то в Європі їм дійсно робити нічого. Проблеми біло-сині можуть створити тільки самі собі", – цитує Євтушенка Zbirna.com.

Що відбулось на Мадейрі? 4 головні підсумки матчу Марітіму – Динамо