УКР РУС

Євтушенко: Гра показала, що БАТЕ не сильніший за Олександрію

19 серпня 2017 Читать на русском

Екс-тренер збірної України Вадим Євтушенко поділився враженнями від матчу Ліги Європи БАТЕ – Олександрія.

"Олександрійці – молодці, так як зуміли забити виїзний гол. Та й гра показала, що БАТЕ не сильніший. Проте, вдома потрібно грати обережно, щоб не пропустити. У Білорусі підопічні Володимира Шарана грали на рівних з більш досвідченим суперником, тому я з оптимізмом дивлюся на матч-відповідь.

На мій погляд, Олександрія перебуває зараз в дуже хорошій формі. Це було помітно і в домашній грі з Астро, і Шахтарем. Наставник особливо не тасує склад і це, в принципі, виправдано.

Утримання рахунку в кінцівці матчу з білорусами? Давайте не будемо забувати, що БАТЕ – непростий суперник, чемпіон країни, і матч був виїзним, тому команда намагалася звести ризик до мінімуму. Напевно і важкий поєдинок з Шахтарем, який відбувся в 5 турі Прем'єр-ліги ще давав про себе знати.

Не хочеться бігти попереду паровоза, але, якщо Олександрія пройде в груповий раунд Ліги Європи, їй доведеться ще навчитися правильно розподіляти сили, оскільки цей досвід може стати для неї першим", – цитує Євтушенка Zbirna.com.

"БАТЕ – безродзинкова команда, а футбол Ярмоленка нагадує хлопця в ДЮСШ". Реакція соцмереж на матчі Динамо та Олександрії в Лізі Європи