УКР РУС

Євтушенко: Друга поспіль поразка від Шахтаря могла надломити Динамо

24 липня 2017 Читать на русском

Екс-гравець Динамо Вадим Євтушенко прокоментував матч 2-го туру УПЛ Шахтар – Динамо.

"Для Динамо результат цього матчу був набагато важливіший, ніж для Шахтаря. Друга поразка за тиждень від принципового суперника могло б просто надломити команду, але Хацкевич, по-перше, вибудував гру більш грамотно, ніж в матчі за Суперкубок. Команді вдалося по максимуму використовувати свої сьогоднішні ресурси.

По-друге, була проведена ротація в складі, яка дала результат. Коваль виручив там, де не виручив Рудько, Кадар зіграв надійніше Антунеша, який помиляється позиційно. Взагалі видно, що був проведений ретельний розбір слабких місць", – цитує Вадима Євтушенка Segodnya.ua.

"Як Ярмоленко відпрацьовував в захисті – в двох перших іграх сезону він і близько нічого подібного не показував. Видно, що робота ведеться в правильному напрямку.

Звичайно, вболівальники Динамо хочуть, щоб команда не просто перемагала Шахтар, а ще й мала при цьому велику перевагу. Але треба реально дивитися на речі: Шахтар сьогодні сильний. І заслуга Хацкевича в тому, що він знайшов потрібні налаштування на конкретний матч".

Нагадаємо, Динамо перемогло Шахтар завдяки голу Мбокані. Дивіться відео гола та огляд матчу. Олександр Хацкевич та Паулу Фонсека прокоментували результат зустрічі. Шахтар перерва вражаючурезультативну серію. Андрій Шевченко відзначив серце лева Динамо.