УКР РУС

Євро-2023: Судаков оцінив готовність до матчу з Румунією і розкрив секрет успіху команди Ротаня

23 червня 2023 Читать на русском

Півзахисник молодіжної збірної України U-21 Георгій Судаков поділився очікуваннями від дуелі з господарями чемпіонату Європи.

"За 10-12 днів я зіграв три повних матчі за національну збірну, але вже доєднався до молодіжки, з якою пройшов складний і довгий етап. Дуже багато емоцій отримую з цією командою.

Румунія U-21 – Україна U-21: прес-конференція Ротаня – про готовність Мудрика, роботу над помилками та фаворита групи

До майбутніх поєдинків треба підходити з холодною головою. Думаю, що готовий на 100% – не важливо, скільки грати: 90 хвилин чи більше. Попереду у нас ще матч, як мінімум, з Іспанією, тому готуюся.

На цьому Євро немає слабких команд, усі збірні дуже сильні. Гра проти Хорватії була складною, так само буде проти Румунії, яка є господарем цього турніру. Уболівальники – це зрозуміло, але ми передусім готуємо себе, маємо свою ідею, якої дотримуємося. Хочемо показати себе, свій футбол. Ніколи не відштовхуємося від гри суперника", – сказав Судаков на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, матч з румунами відбудеться у суботу, 24 липня. Початок зустрічі о 19:00. У паралельному поєдинку групи Іспанія зіграє з Хорватією.

Герой дня: Олексій Кащук приніс перемогу Україні – рекордсмен, який став чемпіоном світу і не пустив Цітаішвілі в Шахтар