УКР РУС

Єрмакович: Не допускаємо думки про недооцінку Олександрії

16 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер БАТЕ Олександр Єрмакович відвідав прес-конференцію перед матчем Ліги Європи проти Олександрії.

"На сьогоднішній день, на щастя, у нас немає травмованих. Всі працюють в загальній групі. Так що для нас це приємні клопоти.

Чого чекаю від Олександрії? Напруженої гри. Власне, на такій стадії по-іншому бути не повинно і не буває. Що стосується безпосередньо суперника ... Ми подивилися всі його поєдинки в нинішньому сезоні і уявляємо, як діє противник. Плюс на зборах ми постійно зустрічаємося з українськими клубами. Вони непоступливі, агресивні в боротьбі, добре переходять з оборони в атаку. Те ж стосується й Олександрії. Видно, що це непогано навчена тренерська команда, яка сильна стандартними положеннями.

Чи пощастило нам із жеребом? Ми вважаємо за краще ніколи не міркувати, пощастило чи ні. Є жереб – його приймаємо, а значить, готуємося до певного суперника. Якби був вибір – інша річ. А так – навіть і думки про недооцінку не допускаємо. Нас чекає дуже міцний український колектив.

Чи зачіпає те, що українські ЗМІ вважають, що з жеребом пощастило Олександрії? Нітрохи. Треба реально дивитися на таблицю коефіцієнтів УЄФА. Серед тих, хто міг випасти конкурентам, є реально топові команди. Хоча, з іншого боку, це повинно нас трохи зачіпати в плані підводки до гри – в мотиваційній частині звернемо увагу на даний момент.

Хто зірка Олександрії? Повторюся: в Олександрії видна тренерська рука. Команда рівна. Правда, кидається в очі 22-й номер Василь Грицук. Він відповідає за атакуючі дії, від нього виходить весь креатив. Власне, весь напад замикається на цьому півзахиснику.

Проблеми Олександрії в атаці? Не сказав би, адже на даний момент в українського клубу в пріоритеті виступ в єврокубках. Про це говорить і ротація, і демонстрована гра. Згадайте приклад нашого брестського Динамо. Воно невдало початок чемпіонат, але в Кубку країни перемогло нас, мінчан і Шахтар. Така ж ситуація в Олександрії: головне завдання – результат в Лізі Європи", – цитує Єрмаковича білоруське видання Пресбол.

БАТЕ – Олександрія: матч не покажуть на українському ТБ

Нагадаємо, що матч плей-офф раунду Ліги Європи БАТЕ Олександрія пройде завтра, 17 серпня, в Борисові. Час початку зустрічі – 20:00.