УКР РУС

Єременко: Інтерес "Рубіна" приємний, але в мене контракт з "Динамо"

27 червня 2011 Читать на русском

Півзахисник київського "Динамо" Роман Єременко прокоментував чутки про зацікавленість у його послугах​ "Рубіна" і "Фенербахче".

"Звичайно, я вже чув про ці чутки, дізнаюся новини з Інтернету. От тільки особисто до мене ніхто з приводу переходу не звертався. Хоч це і всього лише чутки, приємно, що моя гра привертає увагу інших клубів.

Взимку теж ходили такі розмови, але це все було, як і зараз, на рівні чуток. За керівництво "Динамо" не беруся говорити, але на мене ніхто з представників казанського клубу не виходив", - сказав півзахисник "Динамо".

Роман Єременко також розповів, що його зараз пов'язує з Росією:

"Чесно кажучи, з Росією мене пов'язують лише родичі, які живуть в Ростові і Владикавказі. Але це не Валерій Газзаєв, як деякі вболівальники можуть припустити".

Крім цього, півзахисник "Динамо" своє найближче майбутнє бачить лише в київському клубі:

"На даний момент мене все влаштовує у "Динамо". Але, думаю, ніхто не знає, що з ним буде в майбутньому, тому не став би загадувати далеко вперед. Мій контракт з клубом розрахований до 2014 року. Маю намір як мінімум відпрацювати діючу угоду до його завершення. Тим більше, перед нами поставлені серйозні цілі - треба повернути золоті медалі чемпіоната до Києва, а також успішно виступити у Лізі чемпіонів", - розповів Роман Єременко.