УКР РУС

"Є докази того, що мене "вигнали" з Зорі за крадіжки і скандали?" – Рафаїлов "наїхав" на Поворознюка та Інгулець

20 квітня 2020 Читать на русском

Колишній гендиректор Зорі Сергій Рафаїлов відповів на слова Інгульця про себе.

"У Інгульця є якісь докази того, що мене "вигнали" з Зорі за крадіжки і скандали? Нехай краще свою автобіографію напише їхній президент (Олександр Поворознюк – прим.) і розповість, за що його вигнали з Десни. З Зорі мене ніхто не виганяв, я сам написав заяву про звільнення, відпрацював два тижні, як того вимагає закон, і пішов.

"Короткий шлях до психічних розладів" – Інгулець дав брутальну відсіч Рафаїлову

Раз вони таке пишуть, значить це у них проблеми. Значить це у їхнього президента психічні розлади. Людина з нормальною психікою не може їздити на автомобілі з номерами "ПАПА", а потім розповідати, що він з автоматом ганяє хлопчаків. Нехай нададуть докази того, що Рафаїлов не такий вже і святий.

Я далеко не святий, але святість в тому, що ніхто нізвідки мене не виганяв і, тим більше, жодних крадіжок не було. Краще запитати у Поворознюка про те, коли вони добудують свій стадіон. Те, що Інгулець пише – зайвий доказ рівня клубу. Нехай доведуть свої слова. Це буде всім цікаво", – сказав Рафаїлов у коментарі виданню Football.ua.

Нагадаємо, генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов покинув луганський клуб 26 березня – з цього часу посада залишається вакантною.

"Нам дали чотири презервативи та вазелін": екс-президент Барси – про першу ніч у в'язниці, Неймара і кращого за Мессі