УКР РУС

Яя Туре вибачився перед "Ман Сіті" на своїй офіційній сторінці у Facebook

4 листопада 2016 Читать на русском

Яя Туре, півзахисник "Ман Сіті", зробив крок до примирення і налагодження стосунків із своїм клубом і тренером.

"Я хочу вибачитися – від себе особисто і тих, хто представляє мої інтереси, – перед усім керівництвом клубу і людьми, які працюють в структурі "Ман Сіті". За непорозуміння в минулому.

Сказане раніше не відображає мої погляди на клуб і людей, які в ньому працюють. У мене немає нічого, окрім поваги, стосовно "Манчестер Сіті". Я бажаю клубу всього найкращого.

Відчуваю величезну гордість від того, що є частиною клубу і його історії. Хочу допомагати "Сіті" досягати успіху і в майбутньому. Я живу для того, щоб грати в футбол і приносити радість фанатам.

Насамкінець хочу подякувати вболівальникам за слова підтримки, які я отримував від них в цей непростий період. Це багато значить для мене і моєї сім'ї", – написав Яя Туре на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що раніше Яя Туре опинився в неприємній ситуації, коли Гвардіола не включив його до заявки на Лігу чемпіонів. Агент івуарійця Дмитро Селюк вступив у відкритий конфлікт із головним тренером, але нещодавно також вирішив залагодити протиріччя, аби не псувати кар'єру своєму клієнту у клубі.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях