УКР РУС

Яя Туре готовий перейти у будь-який клуб першої топ-6 АПЛ із зарплатою 1 фунт на тиждень

5 червня 2018 Читать на русском

Агент івуарійського півзахисника Яя Туре, Дмитро Селюк, розповів про плани 35-річного футболіста продовжити грати у топ-клубі АПЛ.

"Зараз Яя має багато пропозицій з різних країн, де готові заплатити великі гроші, але ми з ним вирішили присвятити наступний сезон Гвардіолі. І довести, і показати уболівальникам Манчестер Сіті, що Яя ще не закінчив з футболом. Він сповнений сил, енергії і хоче зіграти цей сезон обов'язково в Англії.

У той час, коли в Англії витрачаються величезні суми на придбання футболістів, я офіційно заявляю, що Яя готовий перейти на правах вільного агента в будь-який англійський клуб першої шістки з зарплатою 1 фунт на тиждень. Але за певних успіхів зробити бонусну систему.

Яя Туре: Гвардіола хоче гравців, які лижуть йому руки

Я вважаю, що такий гравець, як Яя, не завадив би Арсеналу, Челсі, Манчестер Юнайтед, Тоттенхему чи Ліверпулю. Яя – переможець. І ще ніколи топ-футболіст з лідерськими якостями не завадив би жодному клубу, тим більше коли за нього не треба платити.

Я думаю, що це взагалі вперше в історії. Нас не так цікавлять гроші, як, можливо, здавалось багатьом. Якби вони нас цікавили, ми б поїхали в іншу країну, де пропонують дуже великі суми. Але Туре хоче показати, що у нього ще є сили як мінімум років три-чотири пограти на топ-рівні", – цитує Селюка Sport24.

Яя Туре: герой Уемблі, рушійна сила, чемпіон – яким запам'ятають івуарійця на Етіхаді